IDEM Netwerkcafé: verbindend communiceren

Zoveel mensen, zoveel meningen: een actuele stelling, zeker ook na de verkiezingen van afgelopen november. Betekent een verschil van mening dat je niet meer met elkaar in verbinding staat?  

In dat kader faciliteert IDEM op maandag 29 januari een Netwerkcafé voor professionals uit het sociale domein, met als thema verbindend communiceren. Tijdens deze bijeenkomst staan inspiratie en het uitwisselen van ideeën rondom de thema’s inclusie, discriminatie, LHBTQIA+ en emancipatie centraal. 

Wat staat je te wachten? 

Ontmoeten, ideeën uitwisselen en elkaar meenemen in andere perspectieven: kortom, belangrijke manieren om jezelf te ontwikkelen. Vooral als het gaat om inclusiever (leren) kijken naar je stad.  

Samen met de communicatie-experts van Ai-opener gaan we op zoek naar de verbindende dialoog, midden in hartje Rotterdam. ‘Ai’ verwijst naar het Japanse karakter dat staat voor verbinding, harmonie en afstemming. 

We willen ook graag ruimte creëren voor aanwezigen om je eigen initiatieven te delen en verbinding te zoeken. Als jij nog op zoek bent naar inspiratie of expertise voor jouw projecten, geven we je graag de microfoon! Wil je van dit moment gebruik maken? Neem dan contact met ons op. 
 
Kom naar ons Netwerkcafé en laat je inspireren om weer inclusief aan de slag te gaan! 

Praktische informatie 

Datum 
Maandag 29 januari 2024, van 15:30 uur tot 17:30 uur (inloop: 15:00) 

Waar? 
Grotekerkplein 5, 3011 GC Rotterdam — grote zaal (begane grond, rolstoeltoegankelijk) 

Voor wie?  
Rotterdamse sociale professionals die zich (willen gaan) inzetten voor een inclusieve stad, en met elkaar kennis en ideeën willen uitwisselen over de thema’s inclusie, discriminatie, LHBTQIA+ en emancipatie.

Programma

15:00 – inloop

15:30 – thema: verbindend communiceren met Ai-opener

16:30 – netwerkborrel en ruimte voor presentatie eigen projecten

17:30 – einde