Netwerk

Stap in ons netwerk

Ben je als professional of vrijwilliger werkzaam op het gebied van inclusie, (LHBTIQ+-)emancipatie of antidiscriminatie? Of loop je juist in de praktijk tegen vragen aan die met deze thema’s te maken hebben en wil je er graag meer over weten? Sluit je dan aan bij het netwerk van het Stedelijk Expertisecentrum IDEM Rotterdam.

Ons stedelijk netwerk biedt je de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen met andere partijen en organisaties in de stad. Bij ons kun je bovendien jouw vragen en signalen neerleggen en krijg je toegesneden informatie aangereikt, waarmee je direct aan de slag kunt. Bijvoorbeeld: hoe pak je polarisatie in de wijk aan of wie moet je bellen bij discriminatie? We organiseren zowel stedelijke bijeenkomsten per fenomeen als gebiedsgerichte bijeenkomsten.

De Kennisateliers zijn het platform voor specialisten op het gebied van emancipatie, LHBTIQ+-emancipatie (lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, trans personen, intersekse personen, queer personen en anderen), inclusie, antidiscriminatie en gelijke behandeling. Samen bepalen de deelnemers welke vraagstukken meer aandacht verdienen. Daarnaast organiseren we stedelijke themabijeenkomsten gericht op deskundigheidsbevordering.  

Doe mee!

Als deelnemer aan ons netwerk word je uitgenodigd voor onze bijeenkomsten. Het netwerk denkt mee over de onderwerpen die bij deze bijeenkomsten op de agenda staan. Vul het formulier hieronder in om je aan te melden!

Aanmelden!

* indicates required

Hierbij geef ik IDEM Rotterdam toestemming om mij per mail uit te nodigen voor Kennisateliers.

Je kunt je altijd uitschrijven door op de link te klikken onderaan uitnodigingen. Zie onze website voor meer informatie over ons privacybeleid.

Wij maken gebruik van Mailchimp. Door je aan te melden, ben je akkoord met het verwerken van gegevens door Mailchimp. Lees meer over Mailchimps privacybeleid.

Stedelijk expertisecentrum voor inclusie, discriminatie en
(LHBTIQ+-)emancipatie.

Privacy Policy   

 

 

 

Volg ons

   

IDEM ROTTERDAM IS EEN PROJECT VAN RADAR / ART.1