Medewerkers

Maak kennis met ons team.

Karin Oppelland

Karin Oppelland

Netwerker

Thema’s als discriminatie, vooroordelen, sociale gelijkwaardigheid en inclusie zijn altijd issues geweest waar Karin zich hard voor maakte. Bij IDEM werkt ze als Netwerker.

Inte van der Tuin

Inte van der Tuin

Onderzoeker

Inte van der Tuin voert kwalitatieve onderzoeken uit voor RADAR en IDEM naar uiteenlopende onderwerpen op het vlak van discriminatie en emancipatie. Ze schrijft jaarlijks mee aan de Monitor Discriminatie en denkt mee over activiteiten die IDEM organiseert.

 

 Wilke Martens

Wilke Martens

Redacteur

Redacteur Wilke Martens laat online zien wat IDEM Rotterdam doet in de stad. Ze verzorgt de nieuwsbrief en de social media, waarvoor ze netwerkpartners interviewt en verslag doet van bijeenkomsten van IDEM.

 

 Hilda van Reeuwijk

Hilda van Reeuwijk

Netwerker

Hilda is netwerker bij IDEM Rotterdam. Die heeft hun hele leven al de behoefte aan een inclusieve samenleving gevoeld. Na jarenlange ervaring in het jongerenwerk, zet Hilda zich nu in voor meer inclusie via IDEM Rotterdam.

 

Eddie Nieuwenhuizen

Eddie Nieuwenhuizen

Documentalist

Eddie Nieuwenhuizen beheert voor IDEM de Kennisbank Diversiteit en Emancipatie en doet deskresearch.

 

   

Bauke Fiere

Bauke Fiere

Onderzoeker

Bauke Fiere voert kwalitatieve onderzoeken uit voor RADAR en IDEM naar uiteenlopende onderwerpen op het vlak van discriminatie en emancipatie. Ze schrijft jaarlijks mee aan de Monitor Discriminatie en denkt mee over activiteiten die IDEM organiseert.

 

Mark Kivit

Mark Kivit

Communicatieadviseur

Communicatieadviseur Mark Kivit zet zich in om het werk en de producten van IDEM Rotterdam onder de aandacht te brengen onder de doelgroepen en in de stad.

 

    

Marian Modderman

Marian Modderman

Projectondersteuner

Marian Modderman werkt als projectondersteuner bij IDEM.

 

    

Katinka Kensen

Katinka Kensen

Interim-directeur-bestuurder

Katinka Kensen is interim-directeur-bestuurder van RADAR en zusterorganisaties landelijk kenniscentrum Art.1 en stedelijk expertisecentrum IDEM Rotterdam.

Als ervaren overheidsmanager bekleedde Katinka verschillende directiefuncties binnen de publieke sector. Zo deed ze veel opdrachten voor gemeenten en is goed bekend met de gemeentelijke organisatie en processen.

Katinka richt zich op de continuïteit van de bedrijfsvoering en bouwt verder aan het ingezette programma voor de versterking van de organisatie.

 

    

Stedelijk expertisecentrum voor inclusie, discriminatie en
(LHBTIQ+-)emancipatie.

Privacy Policy   

 

 

 

Volg ons

   

IDEM ROTTERDAM IS EEN PROJECT VAN RADAR / ART.1