Medewerkers

Maak kennis met ons team.

Eddie Nieuwenhuizen

Eddie Nieuwenhuizen

Documentalist

Eddie Nieuwenhuizen beheert voor IDEM de Kennisbank Diversiteit en Emancipatie en doet deskresearch.

   

Mark Kivit

Mark Kivit

Communicatieadviseur

Communicatieadviseur Mark Kivit zet zich in om het werk en de producten van IDEM Rotterdam onder de aandacht te brengen onder de doelgroepen en in de stad.

    

Noura Oul Fakir

Noura Oul Fakir

Onderzoeker

Noura Oul Fakir voert kwalitatieve onderzoeken uit voor RADAR en IDEM naar uiteenlopende onderwerpen op het vlak van discriminatie en emancipatie. Ze schrijft jaarlijks mee aan de Monitor Discriminatie en denkt mee over activiteiten die IDEM organiseert.

Sadet Doganer-Yilmaz

Sadet Doganer-Yilmaz

Netwerker

Sadet Doganer-Yilmaz is netwerker bij IDEM Rotterdam en klachtbehandelaar bij RADAR. Sadet is jurist en heeft voordat ze bij RADAR begon bijna tien jaar als vertrouwenspersoon in de Jeugdhulp gewerkt.

Niki Haringsma

Niki Haringsma

Kennismakelaar

Niki Haringsma is kennismakelaar bij IDEM, wat inhoudt dat hij verbinding legt tussen de kennis die beschikbaar is en de kennis die mensen nodig hebben. Dat doet hij door contacten te leggen, door informatie samen te vatten op een toegankelijke manier, en door goed te luisteren naar wat er in Rotterdam allemaal verandert. Heb jij als Rotterdamse professional een vraag over nieuwe ontwikkelingen op sociaal gebied, over intersectionaliteit, of over wat er leeft en speelt in de stad? Neem dan contact met Niki op!

 Hilda van Reeuwijk

Hilda van Reeuwijk

Netwerker

Hilda is netwerker bij IDEM Rotterdam. Die heeft hun hele leven al de behoefte aan een inclusieve samenleving gevoeld. Na jarenlange ervaring in het jongerenwerk, zet Hilda zich nu in voor meer inclusie via IDEM Rotterdam.

Bauke Fiere

Bauke Fiere

Onderzoeker

Bauke Fiere voert kwalitatieve onderzoeken uit voor RADAR en IDEM naar uiteenlopende onderwerpen op het vlak van discriminatie en emancipatie. Ze schrijft jaarlijks mee aan de Monitor Discriminatie en denkt mee over activiteiten die IDEM organiseert.

Sjaak van der Linde

Sjaak van der Linde

Directeur-bestuurder

Sjaak van der Linde is per 1 februari 2023 directeur-bestuurder bij Stichting RADAR Inc. Hij startte zijn loopbaan als consultant bij KPMG Management Consulting. In 2013 maakte hij de overstap naar maatschappelijke en sociale sector. Hij was werkzaam als manager bij Raamwerk (gehandicaptenzorg) en als directeur bij Participe (welzijn en zorg). Voor hij bij RADAR, Art.1 en IDEM Rotterdam aan de slag gaat was hij directeur bij Bibliotheek AanZet.

Stedelijk expertisecentrum voor inclusie, discriminatie en
(LHBTIQ+-)emancipatie.

Privacy Policy   

 

 

 

Volg ons

   

IDEM ROTTERDAM IS EEN PROJECT VAN RADAR / ART.1