Medewerkers

Maak kennis met ons team.

Inte van der Tuin

Inte van der Tuin

Onderzoeker

Inte van der Tuin voert kwalitatieve onderzoeken uit voor RADAR en IDEM naar uiteenlopende onderwerpen op het vlak van discriminatie en emancipatie. Ze schrijft jaarlijks mee aan de Monitor Discriminatie en denkt mee over activiteiten die IDEM organiseert.

 

Teuntje Vosters

Teuntje Vosters

Onderzoeker

Teuntje Vosters voert kwalitatieve onderzoeken uit voor RADAR en IDEM naar uiteenlopende onderwerpen op het vlak van discriminatie en emancipatie. Ze heeft onder meer onderzoek gedaan naar cultuursensitief werken in de geestelijke gezondheidszorg en naar diversiteit en inclusie in het voortgezet onderwijs.

 

Sadet Doganer-Yilmaz

Sadet Doganer-Yilmaz

Netwerker

Sadet Doganer-Yilmaz is netwerker bij IDEM Rotterdam en klachtbehandelaar bij RADAR. Sadet is jurist en heeft voordat ze bij RADAR begon bijna tien jaar als vertrouwenspersoon in de Jeugdhulp gewerkt. 

 Wilke Martens

Wilke Martens

Redacteur

Redacteur Wilke Martens laat online zien wat IDEM Rotterdam doet in de stad. Ze verzorgt de nieuwsbrief en de social media, waarvoor ze netwerkpartners interviewt en verslag doet van bijeenkomsten van IDEM.

 

 Hilda van Reeuwijk

Hilda van Reeuwijk

Netwerker

Hilda is netwerker bij IDEM Rotterdam. Die heeft hun hele leven al de behoefte aan een inclusieve samenleving gevoeld. Na jarenlange ervaring in het jongerenwerk, zet Hilda zich nu in voor meer inclusie via IDEM Rotterdam.

Marian Modderman

Marian Modderman

Projectondersteuner

Marian Modderman werkt als projectondersteuner bij IDEM.

 

    

Eddie Nieuwenhuizen

Eddie Nieuwenhuizen

Documentalist

Eddie Nieuwenhuizen beheert voor IDEM de Kennisbank Diversiteit en Emancipatie en doet deskresearch.

 

   

Bauke Fiere

Bauke Fiere

Onderzoeker

Bauke Fiere voert kwalitatieve onderzoeken uit voor RADAR en IDEM naar uiteenlopende onderwerpen op het vlak van discriminatie en emancipatie. Ze schrijft jaarlijks mee aan de Monitor Discriminatie en denkt mee over activiteiten die IDEM organiseert. 

Sjaak van der Linde

Sjaak van der Linde

Interim-directeur-bestuurder

Sjaak van der Linde (9 december 1970) is per 1 februari 2023 directeur-bestuurder bij Stichting RADAR Inc. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit en rondde daarna een postdoctorale controlleropleiding af. Hij startte zijn loopbaan als consultant bij KPMG Management Consulting. In 2013 maakte hij de overstap naar maatschappelijke en sociale sector. Hij was werkzaam als manager bij Raamwerk (gehandicaptenzorg) en als directeur bij Participe (welzijn en zorg). Voor hij bij RADAR, Art.1 en IDEM Rotterdam aan de slag gaat was hij directeur bij Bibliotheek AanZet. Sjaak groeide op in Nieuwerkerk aan de IJssel en woont sinds 1992 in Rotterdam. Hij is getrouwd met Carola en heeft twee dochters: Puck en Isabel.

Mark Kivit

Mark Kivit

Communicatieadviseur

Communicatieadviseur Mark Kivit zet zich in om het werk en de producten van IDEM Rotterdam onder de aandacht te brengen onder de doelgroepen en in de stad.

 

    

Stedelijk expertisecentrum voor inclusie, discriminatie en
(LHBTIQ+-)emancipatie.

Privacy Policy   

 

 

 

Volg ons

   

IDEM ROTTERDAM IS EEN PROJECT VAN RADAR / ART.1