Algemeen

Het avondprogramma is een feestelijke afsluiting van de Rotterdam Pride Seminar en Kick-off van de Rotterdam Pride festiviteiten 2017.

Bouwen aan nieuwe allianties – samen voor een veilig en inclusief Rotterdam

In het avondprogramma wordt het thema van het seminar “MIND THE GAP” vooral vanuit een cultureel/artistieke hoek benaderd. Geniet van een luchtig, maar inspirerend programma waaraan tal van Rotterdamse (top)artiesten hun bijdrage leveren.

Je krijgt de kans om te netwerken, nieuwe alliantie aan te gaan en samen ( gay, straight, bi, a-seksueel, queer) de kick-off te geven van de Rotterdam Pride 2017!

Artiesten/Optredens

Spoken word artist oil de man met op de achtergrond een motor

Spokenwordartiest ‘OiL The Men’

Een Soulformer geboren met een dichtershart. Geboren in een vrouwenlichaam, ademt geen geslacht in het zijn. OiL The Men spreekt de taal van authenticiteit en bewustwording in allerlei lagen om zo zielen te raken met haar woordkunsten. Vloeibaar zijn – Kunst Zinnig soort – Beeld mijn frame – Adem kleur – OiL The Men

Esther hofman

Esther Hofman

Esther Hofman is inmiddels de grande dame van de Keerweer Parade en stond aan de wieg van Rotterdam Pride. Met haar 40-jarige carrière heeft deze vrouw alle denkbare podia bestegen. Haar vileine humor is haar handelsmerk. Esther Hofman is co-host van de avond en zal op haar eigenzinnige manier de grote lhbtqia quiz 2017 hosten. DUS ZET JE SCHRAP!

 christopher Blok

Christopher Blok

In 2014 leerde hij woordkunst kennen in zijn puurste vorm en na zijn eerste optreden bij Woorden worden zinnen heeft deze kunstvorm zijn hart veroverd en treedt hij op door de hele Benelux. Met originele boodschappen en invalshoeken verpakt in technische hoogstandjes, rijmschema’s, woordspelingen en andere taalvaardigheden krijgt hij menig publiek van klappen tot staande ovaties. Vorig jaar werd hij 2e op de ‘Van Dale’ spoken word awards in de categorie ‘Lyrics’ en vlak voor de kampioenswedstrijd van Feyenoord tegen Heracles ging hij viraal op het internet toen hij namens Feyenoord mocht battelen tegen Ajax op NPO Radio 1.

“Mijn mentale klimaat is filantropisch dus zijn de activiteiten in mijn bio – logisch”

Feestelijke première van theaterstuk: “Tussen droom en daad”

Een caleidoscopische voorstelling over dromen die uitkwamen, dromen die nog zouden kunnen uitkomen en dromen die achter de horizon van het leven verborgen blijven….

Met verhalen, liedjes en beelden gemaakt, geschreven, gezongen en gespeeld door De Droomvangers:

Simon Bronkhorst, Marianne de Man, Jochanan Riseeuw, Dick Slier, Salomon Slier, Hans Sluiter, Chiel Smit, Ans Straver, Fred van der Vlist en Rob de Vries.

Regisseur: René Roza.

Aangeboden door: Roze Salon Humanitas Rotterdam

Aanmelden

Het is mogelijk om alleen het avondprogramma bij te wonen. Reserveer eenvoudig jouw plaats middels het aanmeldformulier. Aanmelden is kosteloos, maar wel verplicht vanwege beperkte beschikbaarheid.