Focusdag: de kracht van samen!


De Focusdag is dé inspiratie- en scholingsdag voor professionals in welzijn, zorg en jeugdhulp in de regio Rotterdam, georganiseerd door de gemeente Rotterdam. De dag staat in het teken van ervaringen uitwisselen, contacten leggen, kennis vergroten en inspiratie opdoen.  

De kracht van samen is het thema van dit jaar. De kracht van de Rotterdammer zelf en zijn netwerk. Hoe kunnen we de samenwerking binnen het wijknetwerk verbeteren en de kansen van de Rotterdammer vergroten? Maar ook: hoe kunnen wij als professionals elkaar versterken

Na een spetterende opening is er keuze uit meer dan 70 interactieve workshops, activiteiten en films die aansluiten bij dit thema. Bijvoorbeeld over de rol van vaders in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen, vluchtelingen in Rotterdam, signaleren van jeugdprostitutie/loverboyproblematiek, de inclusie brigade en eergerelateerd geweld.

Tussentijds kunnen deelnemers de kennismakingsmarkt bezoeken en kennismaken met verschillende zorgaanbieders voor zowel jeugd als Wmo.

Inschrijven voor de focusdag

 

 

 

Datum/Tijd
Datum - 24/04/2018
09:00 - 18:00

Lokatie
De Doelen

Categorieën

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Verwijder formulierToevoegen