Portret van Loiza Lamers

Rotterdam (Un)labelled


De praktijk van seksuele & gender diversiteit

In aanloop naar de derde editie van Rotterdam Pride, van 23-25 september, organiseren IDEM Rotterdam en Rotterdam Pride in samenwerking met Rotterdam V deze interactieve werkconferentie om Rotterdamse professionals te betrekken bij het stedelijke lhbtqi-beleid en om kennis en expertise uit te wisselen die bijdragen aan een inclusieve samenleving.

De conferentie brengt zo’n 120 specialisten samen uit de sectoren zorg, onderwijs, hulpverlening, het welzijnswerk & bedrijfsleven. Het gaat hierbij om hulpverleners, beleidmakers, onderwijzers, jongerenwerkers, lhbtqi-activisten en bedrijfsvertegenwoordigers.

De conferentie vindt plaats van 12.30 – 18.30 uur in Het Nieuwe Instituut en bestaat uit verschillende onderdelen o.a. theatervoorstelling, plenaire sessies met inspirerende sprekers, panelgasten, 7 kennislabs (workshops) en wordt afgesloten met een netwerkborrel en expositie.

Aanmelden

Deelname aan de conferentie is kosteloos. Ga naar het aanmeldformulier om eenvoudig uw plaats te reserveren. Aanmelden is verplicht vanwege beperkte beschikbaarheid en ruimte.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over het programma, de spekers en de kennislabs vind je op de webpagina van Rotterdam Unlabbeled

 

Datum/Tijd
Datum - 22/09/2016
12:30 - 18:00

Lokatie
Het Nieuwe Instituut

Categorieën